Leergang Succesvol Leiderschap

Authentiek, Verbindend en Inspirerend

 

De leergang Succesvol Leiderschap is een open inschrijving voor iedereen in een leidinggevende functie of een leidinggevende functie ambieert. De leergang is gericht op professionele ontwikkeling van de leider middels persoonlijke groei. Immers, voor het uitvoeren van zijn of haar leiderstaak heeft de leider zichzelf als instrument.

De leergang Succesvol Leiderschap is opgebouwd uit vier modules:

  • Leiderschap en de leider
  • Leiderschap en een effectief team
  • Leiderschap en een efficiënte organisatie
  • Leiderschap en een inspirerende missie

Download de folder voor meer informatie.

Hoog en middenkader; teamleider, manager, directielid die naast kennis en ervaring ook hun persoonlijkheid willen ontwikkelen en inzetten voor het behalen van succes. Ook voor personen die een leidinggevende functie ambiëren. Gemiddeld HBO en WO werk- en denkniveau.

Tijdsinvestering

De leergang bestaat uit vier modules van twee dagen; in totaal twintig dagdelen. Elke module bestaat uit vijf dagdelen in twee aaneensluitende opleidingsdagen. Werktijden zijn op dag 1 van 10.00 – 22.00 uur en op dag 2 van 09.00 – 16.30 uur. In de periode tussen de modules wordt deelgenomen aan intervisiebijeenkomsten ter ondersteuning van het leerproces. De totale studiebelasting, naast de opleidingsdagen, zal gemiddeld twee uur per week zijn. 

Certificering

Aan het eind van de opleiding vindt toetsing plaats en ontvangen deelnemers een certificaat. Toetsing bestaat uit een schriftelijk reflectieverslag van het leertraject in relatie tot de persoonlijke leervraag. In dit verslag zijn persoonlijke taak en professionele taak met betrekking tot leiderschap uitgewerkt.

De deelnemers ontvangen een certificaat op grond van:

  • Het reflectieverslag
  • Deelname aan alle cursusdagen
  • Bereidheid om eigen vraagstukken in te brengen en hiermee te werken

Kosten en locatie

De kosten voor deze leergang zijn € 2.470,-. Dit bedrag is inclusief een syllabus, verblijf en overnachting. Vrij van BTW.

Locatie: Conferentieoord De Poort, Groesbeek

Informatie

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Deze leergang kan ook ‘in company’ worden gegeven.