Een pas op de plaats om verder te komen

Een training volgen is een pas op de plaats maken om nieuwe inzichten en ervaringen op te doen. Een aantal in company trainingen die succesvol in verschillende organisaties worden gegeven, worden ook als open inschrijving aangeboden. U kunt zich hiervoor individueel inschrijven. De groep bestaat uit mensen die werkzaam zijn in diverse organisaties. De groepsgrootte is maximaal 10 mensen, waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng. De trainingen zijn gericht op professionele ontwikkeling middels persoonlijke groei. Leren met en van mensen die werkzaam zijn in verschillende organisaties en bedrijven is zeer inspirerend. 

In de leergang Succesvol Leiderschap staat leiderschapsontwikkeling centraal. Voor het uitvoeren van zijn of haar leiderschapstaak heeft de leider zichzelf als instrument. In deze leergang  leert de leider zichzelf steeds beter kennen en zijn of haar oplossingsmogelijkheden uit te breiden. Meer informatie en aanmelden.

In de training Effectief Omgaan met Werkdruk staat inzet van persoonlijke kwaliteiten om doelgericht en planmatig te kunnen werken centraal. Werk en werkdruk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze training leert de deelnemer zijn of haar persoonlijke effectiviteit te vergroten om de hoeveelheid werk effectief en efficiënt te kunnen hanteren. Meer informatie en aanmelden.